Lasagne omatekoinen

Ruskista jauheliha.

Tee ruskea kastike.

Sen jälkeen valkoinen kastike.

Yhdistä kastikkeet ja väliin levyt ja uuniin 225 ja 45 min. Folio päällä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Jokete71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g6.3g11kcal1.3g0g0.6g0g
Voi 0.8g6kcal0g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.9g6.4kcal0g0g0.7g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 7.8g3.3kcal0.3g0.4g0.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima2.7g11kcal0.8g0g0.8g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras3.1g11kcal0.4g2.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g103kcal5.8g6.6g5.8g0.2g
Valittu annoskoko32g51kcal2.9g3.3g2.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g26kcal1.5g1.7g1.5g0.1g
Arvot/100g100g161kcal9.1g10.3g9.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273594