Katkarapu- savulohisalaatti

Laita katkaravut salaattikulhoon ja purista puolikkaan sitruunan mehu päälle.

Jos haluat vielä enemmän sitruunan makua, niin raasta vielä sitruunan kuorta joukkoon.

Lisää ripaus suolaa ja pippuria ja hieman tilliä (tuoretta tai kuivattua).

Anna marinoitua kylmässä noin tunti.

Lisää kulhoon loput ainekset ja sekoita.

Jos haluat lisää hiilaria, niin lisää joukkoon vaikka täysjyvä penne pastaa.

Sopii pääruokana tai jonkun pääruan kylkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Isoja katkarapuja (Apetit), annos 100g5.3g4.6kcal1g0.1g0.1g0g
Kirjolohifile, savustettu (100g)4.7g8.2kcal0.8g0g0.5g0g
Lehtisalaatti, vihreäkeiju mix (Vihreäkeiju), annos 10g2.3g0.2kcal0g0g0g0g
Kurkku 4.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti 4.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika punainen 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g6.3g4.1kcal0.8g0.1g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.9g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g40kcal5.2g1.4g1.2g0.4g
Valittu annoskoko32g20kcal2.6g0.7g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g10kcal1.3g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g62kcal8.1g2.2g1.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296573