Jennan makaronilaatikko

Paista jauhelija ja sipulit.

Sekoita lopussa joukkoon koskenlaskija ja ketsuppi.

Sekoita munamaito ja joukkoon oman maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria.

Laita uunivuokaaan vuoron perään jauheliha-sipuli-koskenlaskija-keps
uppiseosta ja pastaa (jota ei tarvitse keittäää).

kaada päälle munamaito, korppujauhe ja juustoraaste.

Paista uunita riippuen 200 - 225 asteessa 45 minsaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Sennala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%6.8g12kcal1.4g0g0.7g0g
Proteiinipasta, tumma, Torino6.8g23kcal1.6g3.6g0.3g0.4g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 11g3.7kcal0.3g0.5g0g0g
Ketsuppi, Felix0.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija yrtti-valkosipuli (Valio), annos 40g1.4g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g0.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.6g2.1kcal0.2g0g0.1g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g99kcal8g9g3.2g0.8g
Valittu annoskoko32g49kcal4g4.5g1.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna16g25kcal2g2.3g0.8g0.2g
Arvot/100g100g154kcal12.5g14.1g5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286649