Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 9g21kcal1.6g0g1.6g0g
Paprika, punainen2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto5.9g16kcal1.1g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Voitaikina Myllyn Paras 500g12g45kcal0.7g3.5g3.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g168kcal6.8g7.6g12.2g0.4g
Valittu annoskoko32g84kcal3.4g3.8g6.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g42kcal1.7g1.9g3.1g0.1g
Arvot/100g100g261kcal10.6g11.8g19g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158295