Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g1.1g4.2kcal0g1g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen0.9g6.7kcal0g0g0.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.4g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Grahamjauho 2.6g8.4kcal0.3g1.6g0.1g0.3g
Neljänviljanhiutale 0.7g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g2.9g12kcal0.1g2.7g0.1g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 11g2.8kcal0.3g0.3g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g2.3g13kcal0.2g1.3g0.1g0g
Raparperi 7g2.4kcal0g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g154kcal2.4g15.4g7.4g1g
Valittu annoskoko32g77kcal1.2g7.7g3.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna16g39kcal0.6g3.9g1.9g0.3g
Arvot/100g100g241kcal3.8g24.1g11.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428044