Vehnälese-pellavansiemenrouhe-kaurapuuro rasvattomaan maitoon mustikkakeiton kera

100g kaurahiutaleita (Elovena)
2 rkl vehnäleseitä (Elovena)
1 rkl pellavansiemenrouhetta (Risetti)
2,5 dl rasvaton maito (Ingman)
1,5 dl mustikkakeitto (Pirkka)

Sekoita kuivat einekset ja maito ja anna olla mikrossa 2-3 minuuttia.

Syö mustikkakeiton kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Okiru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl2.8g10kcal0.4g1.6g0.2g0.3g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen18g5.8kcal0.6g0.9g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.7g3.5kcal0.2g0.2g0.2g0.2g
Vehnälese 0.4g1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Mustikkakeitto (Pirkka), annos 100g11g7.4kcal0g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g55kcal2.6g9.2g0.8g1.4g
Valittu annoskoko32g27kcal1.3g4.6g0.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna16g14kcal0.7g2.3g0.2g0.4g
Arvot/100g100g85kcal4.1g14.4g1.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93194