Herkullinen pääsiäisen hernekeitto

Ruskista sipuli ja paista suikaleet.

Lisää hernekeitto ja vesi.

Anna kypsyä ja mennä muhennokseksi.

Lisää lopuksi kerma, tuorejuusto ja mausta sipulilla sekä basilikalla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1645 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hernekeitto, perinteinen (Jalostaja, 435g)17g19kcal1g2.3g0.7g0.5g
Vesi5.9g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g6.8g9kcal1.5g0g0.3g0g
Kerma, ruoka 15% Flora1g1.5kcal0g0g0.1g0g
Sinappi 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, vähälaktoosinen 0.8g2.4kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g71kcal5g4.8g3.2g1g
Valittu annoskoko32g35kcal2.5g2.4g1.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna16g18kcal1.3g1.2g0.8g0.3g
Arvot/100g100g110kcal7.8g7.5g5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172860