Lohikeitto nro 2

Pilko vihannekset ja juurekset.

Lisää kiehuvaan veteen liuotettu kalaliemikuutio.

Laita vihannekset ja juurekset isoon kattilaan, kaada päälle kalaliemi ja anna kiehua keskilämmöllä, kunnes porkkanat tuntuvat miltei kypsiltä.

Lisää keittoon paloiteltu (nahaton) kirjolohi ja lopuksi koskenlaskijajuusto.

Lisää halutessasi tuoretta tai kuivattua tilliä, mustapippuria ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana 2.9g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g5.5g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.8g2.2kcal0.1g0g0.2g0g
Kirjolohifilee 3g5kcal0.5g0g0.3g0g
Juuriselleri 0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g25kcal1.4g1.8g1g0.2g
Valittu annoskoko32g13kcal0.7g0.9g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g6kcal0.4g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g39kcal2.2g2.8g1.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117411