Hirvenlihakeitto ei perunaa

Lihana meillä oli hirven keittolihaa luineen.

Keittelin ensin lihaa tunnin verran liemessä, missä oli suolaa, mustapippuria, laakerinlehtiä ja sipuli.

Tämän jälkeen nostin lihat syrjään ja lisäsin pakastejuurekset.

Perkasin lihat irti luista ja laitoin takaisin kattilaan ja keittelin vielä noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tiitainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 6.2g7kcal1.3g0g0.2g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 9g3.2kcal0.1g0.5g0g0.3g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g21kcal2.8g1g0.4g0.6g
Valittu annoskoko32g11kcal1.4g0.5g0.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g5kcal0.7g0.3g0.1g0.2g
Arvot/100g100g33kcal4.4g1.6g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=199346