Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 4.6g16kcal0.3g3.5g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)5.5g9kcal0.2g0.2g0.8g0g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g50kcal1g7.4g1.6g0.2g
Valittu annoskoko32g25kcal0.5g3.7g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g13kcal0.3g1.9g0.4g0.1g
Arvot/100g100g77kcal1.6g11.5g2.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200469