Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g11g15kcal1.8g0.3g0.8g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli5.5g10kcal0.4g0.2g0.8g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g4.8g17kcal0.6g3.2g0.1g0.3g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g4.4g11kcal0.7g0g0.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g6.3g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g109kcal7g7.8g5.2g0.8g
Valittu annoskoko32g55kcal3.5g3.9g2.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna16g27kcal1.8g2g1.3g0.2g
Arvot/100g100g170kcal10.9g12.1g8.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296116