Jogurttinen uunilohi

Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita jogurtin joukkoon juustoraaste, tilli, ruohosipuli ja suola.

Levitä jogurtti-juustoseos kalan pinnalle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa uunilohi keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifileepalat (Findus)16g21kcal3.4g0.1g0.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g5.5g7.1kcal0.2g0.3g0.5g0g
Juustoraaste emmental punaleima6.8g27kcal2g0g2.1g0g
Tilli, tuore 2.1g0.6kcal0.1g0g0g0g
Ruohosipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g112kcal11.4g0.8g6.8g0g
Valittu annoskoko32g56kcal5.7g0.4g3.4g0g
Annoskoko puolitettuna16g28kcal2.9g0.2g1.7g0g
Arvot/100g100g175kcal17.8g1.2g10.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363096