Omena-puolukkahyvä

Sulata voi ja sekoita mantelilastut sekä makeutusaine joukkoon.

Omena ja puolukat laitetaan uunin kestävään vuokaan ja seos kaadetaan niiden päälle.

Paistetaan n. 20 min. (tai kunnes on saanut kaunista väriä pintaan) 200 asteessa.

Nautitaan kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g16g5.3kcal0g1.1g0g0.3g
Puolukka 4.7g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Voi 3.9g29kcal0g0g3.2g0g
Mantelilastu (A la meira)3.9g24kcal0.9g0.3g2.1g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 3.9g16kcal0.1g3.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g150kcal2g11g10.6g0.8g
Valittu annoskoko32g75kcal1g5.5g5.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna16g38kcal0.5g2.8g2.7g0.2g
Arvot/100g100g234kcal3.1g17.1g16.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182454