Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g10g13kcal1.6g0g0.8g0g
Maustekurkku4.7g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka3.1g0.3kcal0g0g0g0g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 5.9g18kcal0.1g0.4g1.8g0g
Kananmuna, keitetty 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g76kcal4.2g1.4g6g0.4g
Valittu annoskoko32g38kcal2.1g0.7g3g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g19kcal1.1g0.4g1.5g0.1g
Arvot/100g100g119kcal6.5g2.2g9.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302780