Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 3.9g4kcal0.1g0.7g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu 2.1g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g7.8g4.7kcal0.3g0.6g0.2g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)1.9g6.9kcal0.1g1.5g0.1g0.1g
Korppujauho 0.8g3kcal0.1g0.6g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha16g26kcal3g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g94kcal7.6g6.8g4.2g0.4g
Valittu annoskoko32g47kcal3.8g3.4g2.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g24kcal1.9g1.7g1.1g0.1g
Arvot/100g100g147kcal11.8g10.6g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91676