Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 9g31kcal1g6.2g0.1g0.3g
Maitorahka (Pirkka)9g6.2kcal1.1g0.4g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen7.5g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.1g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Basilika, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g3.7g12kcal1g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g111kcal7.2g14.2g2.6g0.6g
Valittu annoskoko32g56kcal3.6g7.1g1.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g28kcal1.8g3.6g0.7g0.2g
Arvot/100g100g171kcal11.1g21.9g4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116206