Burgundinpata

Ruskista liha, lisää vihannekset ja vesi, annakiehahtaa, lisää punaviini ja mausteet sekä liemikuutiot, anna kiehahtaa, lisää loput tarvikkeet ja hauduta kunnes liha on mureaa ja liemi on vetäytynyt kasaan sopivasti.

Lisää mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 344 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 12g13kcal2.5g0g0.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli 1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.3g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 3.9g2.7kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Sieni tatti, hapero 1.4g0.4kcal0g0g0g0g
Palsternakka 1.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Kinkku, vähärasvainen kevyesti savustettu (Linessa), annos 13g2.1g2.8kcal0.6g0g0.1g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)4.6g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g50kcal6.2g1.6g1g0.6g
Valittu annoskoko32g25kcal3.1g0.8g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g13kcal1.6g0.4g0.3g0.2g
Arvot/100g100g77kcal9.6g2.5g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232263