Kanajauhelihakastike

Ruskista jauheliha pannulla rypsiöljyssä.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita ruskeakastike 3dl vettä ja lisää joukkoon.

Anna kiehahtaa ja lisää tomaattimurska.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike on hieman paksumpaa (n.5-10min).

Testaa maku ja tarvittaessa lisää suolaa ja/tai pippuria.

Tarjoile täysjyväspagetin tai vaikka perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia19g26kcal3.2g0g1.5g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)0.4g1.9kcal0g0.3g0.1g0g
Pirkka Tomaattimurska 500g12g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Rypsiöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g86kcal6.6g2g5.8g0g
Valittu annoskoko32g43kcal3.3g1g2.9g0g
Annoskoko puolitettuna16g22kcal1.7g0.5g1.5g0g
Arvot/100g100g133kcal10.2g3.1g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296435