Silakkalaatikko kolmen juuston kermaan

Laitan silakkafileet nahkapuoli alaspäin, lisää suolaa, pippuria ja tilliä (ja paprikamaustetta).

Taita fileet kahtia kalan muotoon ja lado voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle kerma ja laita uuniin 200 asteeseen n.25 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 19g27kcal3g0g1.7g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g9g11kcal0.3g0.3g0.9g0g
Becel kasvisrasvalevite 60 (100g)0.3g1.6kcal0g0g0.2g0g
Tilli, tuore 3.8g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g82kcal6.8g0.6g5.6g0.2g
Valittu annoskoko32g41kcal3.4g0.3g2.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g21kcal1.7g0.2g1.4g0.1g
Arvot/100g100g127kcal10.5g0.9g8.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298203