Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)6.3g45kcal0.1g0.1g5g0g
Sokeri 8.8g36kcal0g8.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g7g0.1g0.4g
Kananmuna kuoreton 5.5g7.9kcal0.7g0g0.6g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.3g1.1kcal0.1g0g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g250kcal3.8g32g11.6g1g
Valittu annoskoko32g125kcal1.9g16g5.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna16g63kcal1g8g2.9g0.3g
Arvot/100g100g387kcal5.9g49.5g18g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299925