Gluteenittomat sarvet (kinkku-paprika-juusto)

Pohjana Marjolan pestosarvien ohje.

Nypi pehmeä voi jauhoihin.

Lisää neste ja muut aineet.

Alusta kunnolla.

Anna taikinan tekeytyä 2h jääkaapissa.

Kauli taikina kahdeksi suht' ohueksi, pyöreäksi levyksi.

Jaa pizzaleikkurilla kuudeksi lohkoksi.

Levitä täytettä (juusto, paprika + kinkku) lohkojen leveään päähän ja kääri rullalle, sarveksi.

Voitele munalla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.

Paista 200-225* 15-20min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g6.2g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.5g18kcal0g0g2g0g
Emmentaler-juusto (X-tra), annos 20g3.7g14kcal1.1g0g1.1g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 6.2g3.9kcal0.2g0.3g0.2g0g
Fiber husk (1rkl=10g)0.5g0kcal0g0g0g0.4g
Ksantaanikumi, leivontaan (Meira), annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0.5g
Riisijauho / -hiutale 3.4g12kcal0.3g2.7g0g0g
Pofiber, perunakuitujauhe, Semper, 5g1.1g0.8kcal0.1g0.1g0g0.7g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.3g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 3.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Palvikinkku (Rainbow), annos 100g2.8g3.2kcal0.5g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g154kcal4.8g8g11.2g3.4g
Valittu annoskoko32g77kcal2.4g4g5.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna16g39kcal1.2g2g2.8g0.9g
Arvot/100g100g241kcal7.5g12.5g17.4g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=457656