Talkoopiirakka (iso uunipellillinen)

Kuori ja pilko raparperit.

(Huom! Ohjeen raparperimäärä on kuorittua) Kiehauta raparperi vesitilkan ja sokeririppusen kanssa pehmeäksi.

Sulata rasva ja sekoita piimän kanssa.

Lisää kuiva-aineseos: vehnäjauho, sokeri ja leivinjauhe (tai sooda 3 tl).
Levitä taikina uunipellille levitetyn leivinpaperin päälle.

Ripottele puolukat ja valutetut raparperit taikinalevyn päälle.

Paistele uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Ripottele valmiin piirakan päälle sokeria.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Mimmimyy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 8.8g30kcal0.9g6.1g0.1g0.3g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 3.7g27kcal0g0g3g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sokeri2.2g9kcal0g2.2g0g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 9g2.7kcal0.3g0.3g0g0g
Puolukka 3.7g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Raparperi 3g1kcal0g0.2g0g0g
Vesi1.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g143kcal2.4g18.4g6.2g0.8g
Valittu annoskoko32g71kcal1.2g9.2g3.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna16g36kcal0.6g4.6g1.6g0.2g
Arvot/100g100g222kcal3.7g28.6g9.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=70068