Chili-katkarapukastike

-Hienonna sipulit.

-Kypsennä sipulit öljyssä, älä ruskista.

-Mausta chilillä.

-Lisää tomaattimurska, sokeri, ruoka 5 ja kuutioitu juusto.

-Sekoita, kunnes juusto on sulanut.

-Lisää jäiset katkaravut ja kuumenna.

-Halutessasi viimeistele persiljalla.

-Tarjoa nuudeleiden, pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Pytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, rainbow5.6g5.6kcal1.3g0g0.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g3.9g11kcal0.7g0g0.9g0g
Ruokakerma Valio 5%3.1g1.9kcal0g0.1g0.2g0g
Sokeri0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g16g5.5kcal0.2g1g0.1g0g
Rypsiöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g56kcal4.4g3.4g3g0.2g
Valittu annoskoko32g28kcal2.2g1.7g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g14kcal1.1g0.9g0.8g0.1g
Arvot/100g100g87kcal6.8g5.3g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=86752