Broccoli koskenlaskija keitto

Keitä kasvikset ja perunat.

Lisää kanttarellit ja soseuta sauvasekoittimella.

Lisää keitinlientä joukkoon saadaksesi sopivan notkean keiton.

Sulata sekaan koskenlaskija juustoa.

Mausta suolalla.

Tässä ohjeessa veden määrä summittainen.

Keittämisessä käytetyn veden ja annokseen jäävän veden määriä ei ole mitattu.

Voi aiheuttaa annoksen kalorimäärissä heittoa, mikäli merkataan annos punnitsemisen kautta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broccoli mix (X-tra), annos 100g19g6.7kcal0.5g0.7g0g0.5g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g5.5g15kcal1g0g1.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 4.9g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g2.7g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g53kcal3.2g3.2g2.4g1.2g
Valittu annoskoko32g26kcal1.6g1.6g1.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna16g13kcal0.8g0.8g0.6g0.3g
Arvot/100g100g82kcal5g5g3.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285493