Punajuuri-parsa-riisi-kalkkunajauheliha-laatikko, gluteeniton ja maidoton

Punajuuria keitettyjä suikaleina, parsakaali kilkottuna, pussillinen pakaste maissia sekoitetaan keskenään.

Vuoan pohja öljytään ja ensin laitetaan riisi ja kevyesti kuullotettu sipuli+jauheliha mitkä sekoitetaan sitten kasvissekoitus.

Päälle kaadetaan sekoitettu munamaito ja suola+ pippuri (yrttejä).

Uuniin 220 ast n 50 min. Puolessa välissä kansi päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunajauheliha, raaka5.6g7.7kcal1.2g0.1g0.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.4g3kcal0.3g0g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Rice Dream, riisimaito8.4g4kcal0g0.8g0.1g0g
Täysjyväriisi. Risella.3.1g11kcal0.2g2.2g0.1g0.2g
Parsakaali, tuore, 257g3.4g1kcal0.2g0.1g0g0.1g
Punajuuri keitetty, annos 100g3.4g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g2.8g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g68kcal4g8.6g1.8g0.8g
Valittu annoskoko32g34kcal2g4.3g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna16g17kcal1g2.2g0.5g0.2g
Arvot/100g100g107kcal6.2g13.4g2.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227557