Papusalaatti

Pilko sipuli ja valkospilu öljyyn.

Anna seistä muutaman tunti.

SEkoita öljyyn myös halutessasi muuta mausteet, kuten suola, yrtit jne.
Keitä pavut oheejn mukaan.

Jäähdytä.

Sekoita kaikkia ainekset ja laita jääkaappiin vähintään vuorokaudeksi makustumaan.

Sekoittele välillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijapapu, keitetty, suolaton 28g50kcal4.6g2g2.3g2g
Sipuli (kuorittu)2.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g128kcal9.2g4.4g7.4g4g
Valittu annoskoko32g64kcal4.6g2.2g3.7g2g
Annoskoko puolitettuna16g32kcal2.3g1.1g1.9g1g
Arvot/100g100g199kcal14.2g6.8g11.5g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135089