Suppilovahverokeitto

Silputut suppilovahverot ja sipuli kuumennetaan ja annetaan nesteen haihtua.

Lisätään kerma, tonnikala, Koskenlaskija-juusto ja mausteet.

Annetaan juuston sulaa, nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 414 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g20g5.9kcal0.2g0.8g0.1g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi3.9g0.4kcal0.1g0.1g0g0g
Sulatejuusto koskenlaskija2.4g7.6kcal0.3g0g0.7g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)4.9g4.2kcal0g0.2g0.3g0g
Tonnikala öljyssä 1.5g2.8kcal0.4g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g42kcal2g2.2g2.4g0g
Valittu annoskoko32g21kcal1g1.1g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna16g11kcal0.5g0.6g0.6g0g
Arvot/100g100g65kcal3.1g3.4g3.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143995