Chili con Carne & Chorizo

Pilko sipuli.

Kulota sipuli pannulla siirrä pataan.

Paista jauheliha pannulla ja siirrä pataan.

Pilko chorizo-makkara ja pannulla ja siirrä pataan.

Pilko paprika ja chili ja lisää pataan.

Hienonna valkosipuli ja lisää muiden aineiden kanssa pataan.

Hauduta matalalla lämmöllä n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha6.2g11kcal1.2g0g0.6g0g
Tomaattimurska 13g3.7kcal0.1g0.7g0g0.2g
Kidneypapu, suolaliemessä4.5g5kcal0.4g0.8g0g0.4g
Chili paprika punainen0.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Chorizo-paprika makkara (Dulano)2.3g10kcal0.5g0g0.9g0g
Paprika, punainen2.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g3.1g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g67kcal4.6g4.6g3g1.2g
Valittu annoskoko32g33kcal2.3g2.3g1.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna16g17kcal1.2g1.2g0.8g0.3g
Arvot/100g100g103kcal7.1g7.1g4.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254057