Rento kasvispiiranen

Painele sulanut piirakkataikina vuokaan.

Lisää vihannekset.

Raasta juusto ja sekoita joukkoon loput aineet.

Lisää suolaa, maustepippuria ja rakuunaa.

Levitä vihannesten päälle.

Piirakkataikinan ohjeiden mukaan paistaessa kerma jäi vielä sakeutumatta, joten lisäsin 15 min lisää taikinan ohjeeseen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 12g3.3kcal0.3g0.3g0g0.3g
Kymppi kevyt piirakkataikina9g23kcal0.6g3.6g0.6g0.3g
Oltermanni, perinteinen4.2g15kcal1.1g0g1.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)3.5g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)3.5g5.8kcal0.1g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g102kcal5g8g5.2g1.2g
Valittu annoskoko32g51kcal2.5g4g2.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna16g26kcal1.3g2g1.3g0.3g
Arvot/100g100g159kcal7.7g12.4g8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282729