Suklaamousse karpisti

Vatkaa 2 kpl valkuaisia vaahdoksi.

Sulata voi ja suklaa kattilassa.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää suklaasulan joukkoon 2 kpl keltuaisia ja jäähdytä.

Vatkaa kerman sekaan tuorejuusto, jäähtynyt suklaaseos sekä valkuaisvaahto.

Makeutusta maun mukaan, Steviaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Kapeneva75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl11g38kcal0.2g0.3g3.9g0g
Premium 86% suklaa (Marabou), annos 10g5.6g34kcal0.5g1.1g3.1g0.7g
Kananmuna kuorineen punnittu 6.8g8.5kcal0.7g0g0.6g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour maustamaton5.6g17kcal0.2g0.2g1.7g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Voi 2.8g20kcal0g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g238kcal3.2g3.6g23.2g1.6g
Valittu annoskoko32g119kcal1.6g1.8g11.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna16g60kcal0.8g0.9g5.8g0.4g
Arvot/100g100g369kcal5g5.6g35.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336943