Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha ja sipuli oivariinissa pannulla.

Mausta jauhelihamausteella ja viherpippurirouheella (½ tl). Lisää ruskistetun jauhelihan joukkoon vehnäjauhot ja sekoita hyvin.

Kaada seos kattilaan ja lisää kiehuva vesi sekoittaen koko ajan.

Lisää lihaliemikuutio ja soijakastike.

Keitä hiljalleen noin 30 min. Nauti keitettyjen perunoiden, babyporkkanoiden ja kevyen punajuurisalaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Soijakastike 0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g44kcal4g1.4g2.4g0.2g
Valittu annoskoko32g22kcal2g0.7g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g11kcal1g0.4g0.6g0.1g
Arvot/100g100g68kcal6.2g2.2g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81891