Bratwursti-hapankaaliruukku

Lisäksi 1/2 tl suolaa, 1 tl Pirkka-pizzamaustetta, 1/2 tl rouhittua mustapippuria

1. Paloittele bratwurstit noin 3 cm:n kokoisiksi paloiksi ja hienonna sipuli.

Leikkaa halkaistu paprika ohuiksi viipaleiksi.

2. Ruskista bratwurstit (öljyssä) pannulla.

Lisää sipuli ja ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon paprika- ja kasvissuikaleet sekä mausteet.

Anna hautua tiiviin kannen alla 5-10 minuuttia.

3. Lisää hapankaali ja kuumenna.

Annostele ruoka neljään ruukkuun ja koristele tuoreella persiljalla.

Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä5.9g2.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Hapankaali (Pirkka), annos 100g9g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Bratwursti (Pirkka)12g34kcal1.5g0.2g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g80kcal3.4g2.6g6.4g0.6g
Valittu annoskoko32g40kcal1.7g1.3g3.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g20kcal0.9g0.7g1.6g0.2g
Arvot/100g100g123kcal5.2g4g9.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87991