Juustosarvet

Kuivat aineet + juustoraaste (melkein mikä vaan käy) ensin sekaisin, joihin sekoitetaan kermaviili ja öljy.

Kaulitaan pyöreäksi levyksi, ja leikataan siivuiksi (pizzaslice-tyylisesti), sarvet rullataan leveästä päästä alkaen sarviksi.

Päälle voi ripotella juustoraastetta, unikonsimeni tms ja voidella munalla halutessaan.

Uuniin 200 C ja 10 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Pikkurebe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 14g48kcal1.4g9.9g0.2g0.5g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 11g6.9kcal0.3g0.5g0.4g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%4.3g12kcal1.3g0.1g0.7g0g
Oliiviöljy 2.4g22kcal0g0g2.4g0g
Leivinjauhe 0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g180kcal6g21.4g7.4g1g
Valittu annoskoko32g90kcal3g10.7g3.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna16g45kcal1.5g5.4g1.9g0.3g
Arvot/100g100g278kcal9.3g33.1g11.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120531