Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g16g36kcal3g0g2.7g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g2.2g6kcal0.2g1.1g0.1g0.2g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g7.9g5.2kcal0.3g0.4g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 2.4g3.4kcal0.3g0g0.2g0g
Korppujauho (X-tra)4g15kcal0.5g3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g132kcal8.6g9g6.8g0.4g
Valittu annoskoko32g66kcal4.3g4.5g3.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g33kcal2.2g2.3g1.7g0.1g
Arvot/100g100g203kcal13.3g13.9g10.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129519