Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali13g2.8kcal0.2g0.5g0g0.3g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 10g23kcal1.9g0g1.7g0g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.2g0.4kcal0.1g0g0g0g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g3.1g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g79kcal5g1.2g6g0.6g
Valittu annoskoko32g40kcal2.5g0.6g3g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g20kcal1.3g0.3g1.5g0.2g
Arvot/100g100g122kcal7.7g1.9g9.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221513