Rucola-kalapihvit

Jauha lohi, kylmäsavukirjolohi ja 1 ruukku rucolaa monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon kasvisfondi, tomaattimurska, sitruunapippuria ja suolaa.

Tee pieniä pihvejä.

Paista paistinpannulla tai uunissa 250 °c n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sirlil10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 18g36kcal3.4g0g2.5g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)5.5g10kcal1g0g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 4g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g1g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Tomaattimurska 3.6g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g107kcal9.8g0.6g7.2g0.2g
Valittu annoskoko32g53kcal4.9g0.3g3.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g27kcal2.5g0.2g1.8g0.1g
Arvot/100g100g165kcal15.2g0.9g11.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330164