Pizzapohja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g1.4g0.8kcal0.2g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g61kcal1.8g12.5g0.2g0.6g
Oliiviöljy 0.8g6.8kcal0g0g0.8g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g138kcal4g25g2g1.2g
Valittu annoskoko32g69kcal2g12.5g1g0.6g
Annoskoko puolitettuna16g35kcal1g6.3g0.5g0.3g
Arvot/100g100g213kcal6.2g38.6g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396414