Meloni-halloumi-mansikkasalaatti

Revi huuhdottu ja valutettu lollo rosso (tai frisee rosso) salaatti laakealle vadille.

Kuori, poista siemenet ja paloittele melonit reiluiksi paloiksi.

Puhdista ja lohko mansikat.

Viipaloi halloumi ja paista ne (2rkl) oliiviöljyssä kauniin ruskeiksi.

Sekoita kastikeainekset keskenään: soseuta reilu kourallinen TUORETTA MINTTUA 4rkl oliiviöljyä ja 2rkl vaaleaa balsamico-etikkaa sauvasekoittimella, rouhi sekaan hieman mustapippuria.

Sekoita melonit, mansikat, halloumit, rucolat ja kastike toisessa kulhossa (onnistuu parhaiten käsin).

Lisää seos salaattipedin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 2.5g0.3kcal0g0g0g0g
Rucolasalaatti (60g pussi) (Pirkka), annos 20g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Vesimeloni, punnittu kuorineen 13g2.5kcal0.1g0.5g0g0.1g
Cantaloupe meloni6.2g1.2kcal0g0.3g0g0.1g
Mansikka 6.2g2.9kcal0g0.5g0g0.1g
Halloumi juusto (Eridanous), annos 100g2.5g8kcal0.5g0g0.6g0g
Oliiviöljy 0.3g3.1kcal0g0g0.3g0g
Oliiviöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Balsamico valkoinen (Acentino), annos 25g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g50kcal1.2g2.8g3.2g0.6g
Valittu annoskoko32g25kcal0.6g1.4g1.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g12kcal0.3g0.7g0.8g0.2g
Arvot/100g100g77kcal1.9g4.4g5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428189