Marinoidut kikherneet

Liota ja keitä kikherneet pakkauksen ohjeen mukaan.

Murskaa valkosipulinkynnet, sekoita ainekset kulhoon ja jätä jääkaappiin marinoitumaan vähintään 8 tunniksi.

Huom: ainesten suhteita voit muutella vapaasti oman maun mukaisesti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g26g34kcal2.3g4.7g0.7g1.1g
Sitruunamehu, laimentamaton5.1g1.1kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1g8.7kcal0g0g1g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g90kcal4.6g9.8g3.4g2.4g
Valittu annoskoko32g45kcal2.3g4.9g1.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna16g23kcal1.2g2.5g0.9g0.6g
Arvot/100g100g139kcal7.1g15.2g5.3g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=64788