Karpin toscakakku

Vatkaa munat ja makeutusjauhe vaahdoksi.

Lisää varovasti mantelijauhe ja leivinjauhe.

Kaada vuokaan ja uuniin
180 asteeseen noin puoli tuntia.

Sulata kuorutteeseen voi ja lisää kerma ja kiehauta.

lisää mantelilastut ja makeutusaine.

Lisää kakun päälle ja hetkeksi uuniin 220 asteeseen että kuorrutus ruskettuu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu16g20kcal1.8g0g1.5g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g4.7g28kcal1.1g0.3g2.5g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.1g10kcal0.1g0.1g1.1g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Mantelilastu (A la meira)4.4g26kcal1g0.3g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g222kcal8g3.2g20g0g
Valittu annoskoko32g111kcal4g1.6g10g0g
Annoskoko puolitettuna16g56kcal2g0.8g5g0g
Arvot/100g100g343kcal12.3g4.9g30.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209345