Jauhelihapiilot

Riko kananmunat kulhoon ja sekoita yhdessä kerman, kaurahiutaleiden ja haluamiesi mausteiden kanssa.

Lisää jauhelihajoukkoon.

Annostele jauhelihamassa muffinivuokaan ja tee jokaiseen pieni kolo.

Valuta fetasta öljy pois ja lusikoi fetapalaset jauheliha"pesiin".

Paista noin 20-25 minuuttia 225-asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu3.7g4.6kcal0.4g0g0.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl2.5g8.5kcal0.1g0.1g0.9g0g
Kaurahiutale 1.2g4.7kcal0.2g0.7g0.1g0.1g
Atria kevyt jauheliha22g37kcal4.2g0g2.2g0g
Apetina feta snack aurinkokuivattu tomaatti (Arla), annos 150g3.1g10kcal0.5g0.2g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g131kcal10.8g2g8.6g0.2g
Valittu annoskoko32g65kcal5.4g1g4.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g33kcal2.7g0.5g2.2g0.1g
Arvot/100g100g202kcal16.7g3.1g13.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285203