Jauhelihapasta

Paista jauheliha.

Soseuta rehut ja kaada jauhelihan sekaan.

Keitä pasta, ja sekoita kaikki ainekset keskenään ja pidä kattilaa hetki jälkilämmössä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Jumper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gallo kuitupasta / spagetti (60g)2.7g8.6kcal0.3g1.7g0g0.3g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 14g18kcal2.8g0g0.7g0g
Paprika punainen 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)1.4g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.3g0.2kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Arla Apetina Feta 3%0.8g0.9kcal0.1g0g0g0g
Soijarouhe (Risetti), annos 10g0.5g1.6kcal0.3g0.2g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Tomaatti 6.8g1.6kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g75kcal7.2g5g2.4g1g
Valittu annoskoko32g37kcal3.6g2.5g1.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna16g19kcal1.8g1.3g0.6g0.3g
Arvot/100g100g115kcal11.1g7.7g3.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197550