Tonnikalapiirakka

Tonnikalapiirakka

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
suolaa
0,5 dl vettä/kermaa

Nypi vehnäjauhot, suola ja margariini murumaiseksi seokseksi, lisää joukkoon kylmä neste.

Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Paista pohjaa uunin alatasolla n. 10 minuuttia 225 asteessa.

Täyte:
1 prk tonnikalaa
paprikaa
tilliä
100-200 g juustoraastetta
3 munaa
3 dl kerma-maitoa
suolaa

Ota pohja uunista ja lisää tonnikala, paprikasuikaleet ja kerma-maito, johon olet lisännyt muut täytteen ainekset.

Jatka paistamista uunin alatasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Mikäli teet pellillisen piirakkaa, tuplaa sekä pohjan, että täytteen ainekset

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Chokolat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 5g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Margariini 60%, kultarypsi 3.9g21kcal0g0g2.3g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 2.6g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Tonnikala öljyssä 3.7g6.9kcal1g0g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa5.2g16kcal1.2g0g1.2g0g
Kevytkerma7.8g9kcal0.3g0.4g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g159kcal7.2g8g10.8g0.4g
Valittu annoskoko33g79kcal3.6g4g5.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g40kcal1.8g2g2.7g0.1g
Arvot/100g100g244kcal11.1g12.3g16.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127726