Fetalla mehevöitetyt jauhelihapihvit

Kaikki aineet tasaisesti sekaisin, tee sopiva määrä puolikkaita joiden keskelle juusto.

Sulje puolikkaat kiinni juustottomalla puolikkaalla ja paista pannulla sopiva aika.

Mausteiksi chiliä, suolaa jne.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g17g28kcal3.2g0g1.7g0g
Kananmuna kuoreton 2.3g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)5.7g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Creme Bonjour Cuisine,tom., annos 100g5.2g7.3kcal0.2g0.1g0.7g0g
Dodoni feta, kreikkalainen (Dodoni), annos 200g1.5g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g91kcal8.4g1.2g5.8g0.2g
Valittu annoskoko33g45kcal4.2g0.6g2.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g23kcal2.1g0.3g1.5g0.1g
Arvot/100g100g140kcal12.9g1.8g8.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256339