Tonnikala-tomaattimuffinssit

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita sekaan tonnikala nesteineen.

Pilko tomaatti pieniksi kuutioiksi ja laita sekaan.

Mausta sitruunapippurilla, tillillä, yrttisuolalla.

Lisää maito ja kananmunat.

Annostele muffinssivuokiin ja paista 225'c n. 15min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvävehnäjauho (Liperin mylly), annos 100g2.5g9kcal0.3g1.7g0.1g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 4.1g14kcal0.4g2.9g0g0.1g
Kaurahiutale 1.7g6.3kcal0.2g1g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g4.2g2.3kcal0.4g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 5g7.2kcal0.6g0g0.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4.2g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Tonnikala vedessä, rainbow7.7g7.7kcal1.5g0g0.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g109kcal7g12.6g3g1.4g
Valittu annoskoko33g54kcal3.5g6.3g1.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna16g27kcal1.8g3.2g0.8g0.4g
Arvot/100g100g167kcal10.8g19.4g4.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307499