Pippurikermainen possun ulkofilepihvi

Paista ohueksi leikatut pihvit pannulla nopeasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Laita uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle ruokakermat.

Hauduta vielä uunissa n 15-30 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Maiju71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g23g34kcal5.1g0g1.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.5kcal0g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g4.2g5kcal0.1g0.2g0.4g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g4.2g4.6kcal0.1g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g96kcal10.6g1g5.4g0.2g
Valittu annoskoko33g48kcal5.3g0.5g2.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g24kcal2.7g0.3g1.4g0.1g
Arvot/100g100g148kcal16.3g1.5g8.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312691