Sianlihakastike

Ruskista liha, lisää ruokakerma 15% ja creme bonjour cusine sipulisekoitus, hauduta liha mureaksi . n. 20min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Vainioeijam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas kermapippurin lihasuikale (Hk), annos 400g21g29kcal3.1g0.6g1.9g0g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g6.5g9kcal0.2g0.1g0.8g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g5.2g8.3kcal0.2g0.2g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g93kcal7g1.8g7g0g
Valittu annoskoko33g47kcal3.5g0.9g3.5g0g
Annoskoko puolitettuna16g23kcal1.8g0.5g1.8g0g
Arvot/100g100g143kcal10.8g2.8g10.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331070