Poropötköt

Sekoita ainekset keskenään huolella ja tee niistä haluamasi kokoinen pötkö.

Kääri se folioon huolella ha tee pienet reiät hammastikulla pääli puolelle.

Paista 100-150 asteessa n. 2,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 28g36kcal6.1g0g1.3g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Curryjauhe (-), annos 5g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g81kcal12.4g1.8g2.6g0.2g
Valittu annoskoko32g41kcal6.2g0.9g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g20kcal3.1g0.5g0.7g0.1g
Arvot/100g100g126kcal19.1g2.8g4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397286