Pennepastasalaatti

Keitä pennepasta kauttaaltaan kypsäksi.

Anna jäähtyä.

Pilko sipuli, tomaatit, oliivit, basilika ja valkosipulinkynnet.

Sekoita ainekset keskenään hyvin.

Mausta halutessasi tilkalla oliiviöljyä, mustapippurilla ja yrttimausteella.

Anna salaatin jäähtyä jääkaapissa yli tunnin ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli, tuore5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)3.9g7kcal0.1g0.1g0.7g0.1g
Tomaatti, tuore6.2g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Pennepasta (Eldorado), annos 90g16g55kcal1.8g11.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g130kcal4g24g1.8g0.6g
Valittu annoskoko33g65kcal2g12g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g33kcal1g6g0.5g0.2g
Arvot/100g100g201kcal6.2g36.9g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=37760