Pekonilasagne

- paloittele pekonisiivut pieniksi ja paista pannulla valkosipulimurskan kanssa
- kuutioi ja kuullota sipuli
- valmista valkokastike voista, vehnäjauhoista, maidosta, valkohomejuustosta ja mausteista (1 tl muskottipähkinää!)
- sekoita pekoni ja sipuli kastikkeeseen
- kokoa lasagen isoon uunivuokaa - vuorotellen kastiketta ja lasagnelevyjä
- paista 15 min 200 asteessa, sitten 30 min 175 asteessa

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Bluesam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK4.6g7.4kcal1g0g4.2g0g
Sipuli 5.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Lasagnelevyjä (Eldorado), annos 250g6.8g24kcal0.9g4.9g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.7g5kcal0g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3kcal0.1g0.6g0g0g
Valkohomejuusto vähälaktoosinen (Rainbow), annos 150g4.1g18kcal0.6g0g1.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen10g3.2kcal0.3g0.5g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g126kcal6g12.6g13.2g0.2g
Valittu annoskoko33g63kcal3g6.3g6.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g32kcal1.5g3.2g3.3g0.1g
Arvot/100g100g193kcal9.2g19.3g20.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268146